5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet kabilinden faktörlere ilgilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının elan mürtefi bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın birebir standartlara ve yönetmeliklere yarar olup olmadığını belirlemek kucakin kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fevkda mevki meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bir vesair şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Yangın kapılarını belirtik yapışmak yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre esrar  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın muaddel varyasyonları vardır. Buna nazir şekilde bapları kilitli girişmek midein otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son derece nazik bir öneme sahiptir.

We offer solutions to your fire door requests yangın kapısı in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında haza özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra Yangın Kapısı özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile ivedi yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı ruz teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış Yangın Kapısı Fiyatları olursunuz.

Report this wiki page